dezvoltare profesionala

SERVICII INTEGRATE

DEZVOLTARE PROFESIONALA

ORGANIZARE EVENIMENTE

▸ Servicii si Resurse

▸ Evenimente Corporate

▸ Team Building

▸ Atelierele Leadermark

▸ Cursuri / Seminarii

▸ Programe de Formare Profesionala

ORGANIZAM EVENIMENTE – ON-SITE, ON-LINE, HIBRID – ORIUNDE IN ROMANIA

LEADERMARK – Centru de Resurse pentru Evenimente

furnizor recunoscut la nivel național de servicii integrate de organizare de cursuri, seminarii, conferințe, târguri
și alte evenimente de dezvoltare profesională dedicate organizatiilor.


dezvoltare profesionala

Caravana

Seminar Dialog Social

Cursuri Competențe Antreprenoriale

Evenimente de Conștientizare

Team Building

Recepție

Dezbateri publice

Lansare de Carte

Cursuri de Calificare

Banchete Absolvire

Tabere Școlare

Receptie Invitati din 17 Tari

dezvoltare profesionala

ATELIERE

■ sesiuni interactive de actualizare
legislativă, sunt apreciate ca o
modalitate eficientă, interactivă
de a menţine participanții din
organizații la curent cu legislaţia …

dezvoltare profesionala

CORPORATE

■ oricare ar fi tema sau dorința ta
referitoare la un eveniment
corporate, răspundem cu
promptitudine, interesați să-ți
înțelegem obiectivul, motivațiile …

dezvoltare profesionala

CURSURI

■ Participi la oricare din formatele
propuse si ajungi sa ai infomatii
foarte bine structurate despre
ce inseamna cel mai simplu mod
de a testa, valida si finanta …

dezvoltare profesionala

TEAM BUILDING

■ in functie de obiectivele
si de situatia din organizatie,
recomandam urmatoarele tipuri
de team building: construire
echipei de inalta performanta …

Te invităm să ne testezi pentru următorul eveniment din agenda.
Suntem aici pentru tine!

dezvoltare profesionala

AGENȚIE FULL SERVICE

pentru organizarea de evenimente (locație, transport, cazare, catering, artiști, tipărituri, speakeri și orice altceva îți este necesar)

am lucrat în 205 localități din România – toate reședințele de județe și alte orașe mari sau mici, sate și comune și am dezvoltat parteneriate valoroase.

CREATOR DE EXPERIENTE

cu o activitate neîntreruptă din 2003 LEADERMARK a devenit în mod firesc Centru de Resurse și Evenimente pentru a facilita dezvoltarea profesională în cadrul unor evenimente interactive, testate și validate cu mare succes de sute de clienți.

atelierele, seminariile, cursurile, conferințele și team-building-urile pe care le organizăm sunt atent concepute pentru a te sprijini în dezvoltarea competențelor și abilităților, în consolidarea carierei.

dezvoltare profesionala

LEADERMARK – Programe si Servicii

Pachete complete pentru organizarea evenimentelor


Locație


Locația este scena principală a evenimentului, influențează hotărâtor experiența ce va rămâne în memoria participanților. Am organizat peste 1400 evenimente de-a lungul și de-a latul țării, în marile orașe, în sate și comune, în stațiuni turistice. Am creat experiențe frumoase într-o multitudine de spații – săli de conferințe ultrasofisticate dar și săli de clasă, săli de muzeu sau de spectacole. Am reușit să corelăm locația cu cele mai diverse grupuri și categorii de participanți. Așa că știm să selectăm locația adecvată evenimentului tău, chiar dacă alegi să se desfășoare la sediul firmei  Înainte de eveniment verificăm toate camerele rezervate și toate spațiile ce vor fi utilizate. În funcție de solicitări propunem doar locații cu rating bun, cu o anumită suprafață, clasificate, autorizate de DSVSA, ISU, Mediu s.a.

evenimente

Marketing


În cuvinte simple, te ajutăm să îți clarifici care sunt pașii de urmat – planul de marketing – care să îți genereze efectele dorite cu evenimentul pe care îl organizezi. Obiectivele, bugetul, audiența, un plan de conținut pentru social media, tactici de personalizare, planul de comunicare, indicatorii de evaluare a rezultatelor și mulți alți pași îi facem împreună. De ce e nevoie de el? Ne ține focusați pe esențial și ne amintește mereu prin ce este diferit evenimentul tău, de ce merită să fie croit în felul său unic.n cuvinte simple, te ajutăm să îți clarifici care sunt pașii de urmat – planul de marketing – care să îți genereze efectele dorite cu evenimentul pe care îl organizezi. Obiectivele, bugetul, audiența, un plan de conținut pentru social media, tactici de personalizare, planul de comunicare, indicatorii de evaluare a rezultatelor și mulți alți pași îi facem împreună. De ce e nevoie de el? Ne ține focusați pe esențial și ne amintește mereu prin ce este diferit evenimentul tău, de ce merită să fie croit în felul său unic.

servicii integrate

Mass Media


Îți asigurăm vizibilitatea în mass media în acord cu strategia ta de comunicare, ca să atragi la eveniment participanții și partenerii pe care ți-i dorești. Redactăm și difuzăm în media online și offline comunicatele de presă pentru evenimentul tău. Producem spoturi pentru Radio și TV. Invităm jurnaliști, televiziuni, radiouri și pregătim pentru ei mapa pentru presă. Cu serviciul de monitorizare media îți întocmim dosarul de apariții în presă și îți predăm înregistrările de la TV și Radio. Amenajăm și echipăm tehnic zona presei, pentru transmiterea ”la cald” a informațiilor de la evenimentul tău. În sală ne îngrijim ca jurnaliștii să poată prelua sunetul la standarde excelente. Vrei o conferință de presă? Ne-am interesat din timp să ai la dispoziție cadrul perfect!Îți asigurăm vizibilitatea în mass media în acord cu strategia ta de comunicare, ca să atragi la eveniment participanții și partenerii pe care ți-i dorești. Redactăm și difuzăm în media online și offline comunicatele de presă pentru evenimentul tău. Producem spoturi pentru Radio și TV. Invităm jurnaliști, televiziuni, radiouri și pregătim pentru ei mapa pentru presă. Cu serviciul de monitorizare media îți întocmim dosarul de apariții în presă și îți predăm înregistrările de la TV și Radio. Amenajăm și echipăm tehnic zona presei, pentru transmiterea ”la cald” a informațiilor de la evenimentul tău. În sală ne îngrijim ca jurnaliștii să poată prelua sunetul la standarde excelente. Vrei o conferință de presă? Ne-am interesat din timp să ai la dispoziție cadrul perfect!

cursuri/seminarii

Te invităm să ne testezi pentru următorul eveniment din agenda.
Suntem aici pentru tine!

CENTRU DE RESURSE PENTRU EVENIMENTE

▶  Experți, speakeri, moderatori, facilitatori
▶  Administrare online participanți și documente
▶  Kit documente legale
▶  Baze de date
▶  CRM
▶  Echipamente audio – video, inclusiv pentru evenimente hibrid
▶  Specialiști si regie pentru evenimente hibrid
▶  Recuzită evenimente
▶  Resurse umane și training
▶  Resurse logistice
▶  Articole promoționale, tipărituri




LeaderMark - logo

Telefon: 0744 777 050

LEADERMARK - Centru de Resurse pentru Evenimente
Copyright © 2024 - All Rights Reserved

ORGANIZARE EVENIMENTE

▶  Suntem o echipă entuziastă de organizatori de evenimente pasionați de ceea ce facem, obișnuiți să ne implicăm total în proiectul clientului nostru, devenind o parte din echipa acestuia.


×
web design by mediacodeserv