SERVICII INTEGRATE

CURSURI si SEMINARII

EVENIMENTE CORPORATE

▸ Cursuri Crowdfunding

▸ Atelierele Leadmark

▸ Training

▸ Webinar

▸ Cursuri / Seminarii / Workshopuri personalizate

▸ Evenimente Corporate

PROGRAME SI SERVICII DE DEZVOLTARE SI EVALUARE PROFESIONALA

LEADERMARK – Centru de Resurse pentru Evenimente

Cursuri / Seminarii / Workshopuri personalizate

Vrei să te perfecționezi? Vrei să dezvolți competențe complementare în echipa ta?
Cauți o abordare personalizată, mai sofisticată a trainingului pentru angajații tăi,
adaptată la climatul curent de business?


INTERESELE, OBIECTIVELE, SCOPURILE

organizației primează în evaluarea cunoștințelor, abilităților de care au nevoie angajații pentru performanțe îmbunătățite.
Împreună cu colaboratorii noștri elaborăm planul de curs, workshop sau seminar care răspunde cel mai bine cerințelor tale și profilului participanților.
Propunem și discutăm modalitățile de livrare optime precum și momentele, metodele și instrumentele de evaluare a progresului înregistrat.
Adăungăm un plan de follow-up, activitate care se poate intinde pe o perioadă de până la 10 luni după fiecare training.

TRAINING IN-HOUSE

Pentru a alege o soluție echilibrată, ne grăbim încet. Trebuie să acceptăm că trainingul intern are avantaje dar și vulnerabilități.
Desigur că vom crea demonstrații, exerciții și jocuri de rol folosind situații reale, probleme și provocări din viața companiei. Acestea sunt însă benefice când îți generează soluționarea problemelor existente, productivitate crescută, controlul conflictelor, fără a-ți crește numărul angajaților calificați sau recompensele pentru performanțe sporite.
Cum proiectez programul de dezvoltare profesională on-job? Ce face cursul atractiv? Cum stimulez aplicarea noutăților pentru îmbunătățirea performanțelor?
Răspunsurile le aflăm împreună parcurgând procesul: evaluarăm nevoile de instruire – proiectăm mijloacele și metodele de training – validăm trainingul in-house – pregătim trainerii – definitivăm împreuna programul (când, unde, câți, resurse)

Evenimente din viața companiei

Când în viața profesională faci loc celebrării cu bucurie a atingerii unui target, a angajatului lunii, sau a lansării unui nou produs sau serviciu.
Staff-ul tău se simte motivat pentru efortul depus. Publicul tău înțelege mai bine valorile companiei. Cu toții – clienți, angajați, parteneri – marcați festiv schimbările semnificative pentru organizație.
Fie că este o conferință, un târg, ziua porților deschise, o ceremonie de premiere sau un team building, să știi că ne poți invita să te ajutăm să organizezi aceste momente.
Lasă în grija noastră programul, locația, furnizorii, entertaiment-ul. Spune-ne ce îți dorești, numărul de invitați și data evenimentului.
Noi aducem experiența noastră precum și parteneriatele pe care le-am dezvoltat.
Avem o gamă largă de servicii pe care le putem combina pentru reușita evenimentului tău.

LEADERMARK
Management & Resurse pentru Evenimente


Organizăm evenimente Online, On-site și Hybrid cu echipamentele și logistica specifice, proprii

Acționăm oriunde în România – atât în mediul urban cât și în mediul rural – ca integrator de servicii pentru organizarea evenimentelor atât pentru companii private cât și pentru instituții publice

Suntem specializați în evenimente interactive de dezvoltare profesională activând majoritar pe piața B-to-B dar și pe piața B-to-C pentru grupuri

Înțelegem proiectarea, planificarea, coordonarea, controlul și raportarea evenimentelor destinate beneficiarilor care implementează proiecte finanțate prin instrumente structurale, bazată pe experiența de peste 11 ani în acest domeniu specific

Ne aliniem la scopul, obiectivele generale și cele specifice ale proiectului pentru care lucrăm, propunem soluții prin care să ne susținem beneficiarii în provocările cu care se confruntă în implementarea proiectului, fie cele legate de caracterisiticile și dinamica grupului țintă, fie cele referitoare la modalitățile, termenele și locurile de prestare a serviciilor de organizare evenimente, astfel încât să contribuim cât mai eficient la obținerea rezultatelor așteptate.

Organizăm evenimente punând la dispoziția clientului expertiza noastră pentru întregul proces – de la idee până la raportare – sau doar pentru acele etape / momente / servicii pentru care suntem solicitați

Asigurăm pentru toți beneficiarii noștri nu doar servicii de organizare ci și echipamentele, materialele, resursele umane de care au nevoie

Deținem o bază de date date extinsă, în continuă actualizare, cu furnizori de încredere, testați, de spații și servicii pentru evenimente, din toată țara.

Vrei să prezinți conducerii o soluție creativă care să încurajeze manifestarea și îmbunătățirea abilităților salariaților cu scopul creșterii productivității?
Suntem aici pentru tine!

CENTRU DE RESURSE PENTRU EVENIMENTE

▶  Experți, speakeri, moderatori, facilitatori
▶  Administrare online participanți și documente
▶  Kit documente legale
▶  Baze de date
▶  CRM
▶  Echipamente audio – video, inclusiv pentru evenimente hibrid
▶  Specialiști si regie pentru evenimente hibrid
▶  Recuzită evenimente
▶  Resurse umane și training
▶  Resurse logistice
▶  Articole promoționale, tipărituri
LeaderMark - logo

Telefon: 0744 777 050

LEADERMARK - Centru de Resurse pentru Evenimente
Copyright © 2024 - All Rights Reserved

ORGANIZARE EVENIMENTE

▶  Suntem o echipă entuziastă de organizatori de evenimente pasionați de ceea ce facem, obișnuiți să ne implicăm total în proiectul clientului nostru, devenind o parte din echipa acestuia.


×
web design by mediacodeserv