Evenimente Hibrid

EVENIMENTE HIBRID

DEZVOLTARE PROFESIONALA

ORGANIZARE EVENIMENTE

▸ Atelierele LEADERMARK

▸ Evenimente Corporate

▸ Cursuri / Seminarii

▸ Programe si Servicii

▸ Team Building

PROFESIONIȘTI, ECHIPAMENTE ȘI REGIE PENTRU EVENIMENTE HIBRID

LEADERMARK – Coordonare, Interactivitate, Raportare – Evenimente Hibrid

Cum să-ți multiplici audiența în timp ce îți reduci costurile, atragi sponsori, îți creezi oportunități de marketing,
contribui la dezvoltarea durabilă și îți pui în valoare brandul?

evenimente hibrid

Spațiu nelimitat pentru evenimentul tău


Indiferent de domeniul în care activați, reuniunile de business, oricum le-ai numi – conferințe, târguri de locuri de muncă, expoziții, seminarii, gale – sunt din ce în ce mai inovatoare și combină participarea virtuală cu cea fizică. Organizatorii caută orice modalitate prin care să adauge participanți iar aici, varianta hibridă de eveniment ajută mult. În timp ce on-site prezența poate fi limitată de sălile disponibile, ne putem imagina că ecranele extind virtual spațiile în care intră tot mai mulți participanți, din oricare punct din țară sau de pe glob.

Distanțele dispar, invitații foarte importanți ”ajung” la timp la eveniment, de oriunde s-ar afla. Cât despre participanți, foarte mulți deja preferă să participe online la evenimente pentru că timpul s-a condensat și traficul nu este, încă, o fericire.

O experiență excelentă cu costuri optimizate


Cu varianta hibrid, obțineți mai mulți participanți; dacă aceștia vor concluziona că experiența online este comparabilă cu participarea fizică, vor prefera să se alăture de la distanță. Suplimentele financiare pentru săli mai mari, tipărituri, pentru decontarea deplasărilor, a cazărilor și pentru catering pot fi reorientate către marketing, alte activități sau direct către profit.

Pentru organizarea evenimentului hibrid adăugăm competențele noastre de proiectare, tehnice, digitale: venim cu soluții pentru adaptarea conținutului la așteptările participanților, optimizăm interacțiunea particianților in toate momentele cheie, facilităm feedbackul și maximizăm vizibilitatea sponsorilor.

evenimente hibrid

evenimente hibrid

Focus pe interactivitate


În evenimentul hibrid putem organiza un flux al întrebărilor și răspunsurilor și putem sprijini speakerii să ofere mai multe răspunsuri, mult mai rapid. Asta este benefic tuturor pentru că din întrebări se nasc puncte de vedere inedite, se crează dezbateri interesante și experiența participanților crește în semnificație. Așadar, sunt șanse mai mari ca participanții să vă ofere în final un reconfortant: ”A meritat! Să mă mai invitați!

Evenimentele Hibrid sunt o alegere eco-friendly


Deloc de neglijat este faptul că prin evenimentul dumneavoastră hibrid vă dovediți mentalitatea durabilă: susțineți reducerea emisiilor de carbon și a deșeurilor prin evitarea deplasărilor și a aglomerărilor, protejați sănătatea participanților, contribuiți la bunăstarea generală făcând accesibilă mai multor persoane informația valoroasă. Participanții preocupați de protejarea mediului vor aprecia oportunitatea de a se simți responsabili în timp ce participă la evenimentul hibrid. Companiile interesate să aibă cât mai multe inițiative de dezvoltare durabilă vor căuta să-și asocieze numele cu evenimentul dumneavoastră.

evenimente hibrid

evenimente hibrid

Sponsori si Marketeri


Sponsorii sunt mai interesați de oportunitățile oferite de evenimentul hibrid. Cu cât mai mare publicul, cu atât mai bine pentru ei și imaginea lor! Componenta digitală le permite sponsorilor o suprafață și o frecvență de expunere mai mari și moduri mult mai atractive de a ajunge la publicul lor țintă: de exemplu prezentare prin videoconferință, standuri virtuale, materiale de promovare fără costuri de printing.

O altă elită apreciază evenimentul dumneavoastră hibrid: Marketerii. Să-i privim cum savurează impactul sporit, feedbackurile, sesiunile înregistrate și toate cifrele care s-au adunat pe parcursul evenimentului! Șansele sunt ca rezultatele satisfăcătoare să-i facă să promoveze chiar ei următorul dumneavoastră eveniment.

Tușă finală:


Atmosfera specifică unui eveniment transmis în direct dă o strălucire intensă brandului dumneavoastră!

Te invităm să ne testezi pentru următorul eveniment din agenda.
Suntem aici pentru tine!

CENTRU DE RESURSE PENTRU EVENIMENTE

▶  Experți, speakeri, moderatori, facilitatori
▶  Administrare online participanți și documente
▶  Kit documente legale
▶  Baze de date
▶  CRM
▶  Echipamente audio – video, inclusiv pentru evenimente hibrid
▶  Specialiști si regie pentru evenimente hibrid
▶  Recuzită evenimente
▶  Resurse umane și training
▶  Resurse logistice
▶  Articole promoționale, tipărituri
LeaderMark - logo

Telefon: 0744 777 050

LEADERMARK - Centru de Resurse pentru Evenimente
Copyright © 2024 - All Rights Reserved

ORGANIZARE EVENIMENTE

▶  Suntem o echipă entuziastă de organizatori de evenimente pasionați de ceea ce facem, obișnuiți să ne implicăm total în proiectul clientului nostru, devenind o parte din echipa acestuia.


×
web design by mediacodeserv