Servicii Integrate organizare evenimente corporate

SERVICII INTEGRATE

ORGANIZARE EVENIMENTE

PACHETE COMPLETE

▸ Centru de Resurse si Evenimente

▸ Concept – Punerea in Scena

▸ Moderatori si Speakeri Experimentati

▸ Marketing – Management

▸ Catering

▸ Echipamente
▸ Materiale Promoționale
▸ Voluntariat

AGENȚIE FULL SERVICE PENTRU ORGANIZAREA EVENIMENTELOR TALE

LEADERMARK – Management & Resurse pentru Evenimente

Ai mai jos o selecție de servicii cu care putem fi alături de tine, să te sprijinim în organizarea evenimentelor tale, de la idee până la feedback-ul apreciativ final pe care îl primești de la participanți.
Poți alege să lucrezi punctual cu LEADERMARK – într-o etapă, pentru anumite servicii, pentru doar un moment din evenimentul tău. Sau ia un pachet complet de organizare.
Dacă există vreun serviciu pentru care nu ai găsit organizator până acum suntem gata să te ascultăm! De abia așteptăm să-l inventăm pentru tine!


Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Artiști și programe


Ne dorim să experimentezi din plin bucuria, interacțiunea, inspirația la evenimentele noastre! Cunoaștem și angajăm la cererea ta actori, animatori, artiști din multiple domenii, formații, fotografi și operatori profesioniști. Creăm jocuri pentru evenimente, treasure hunt, tombole cu surprize și cadouri, totul pentru distracția oaspeților, pentru starea de bine sub semnul zodiei EnterTraining!

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Asistenți evenimente


Din clipa în care pășesc în spațiul pregătit pentru primirea invitaților, pe ”covorul roșu”, cu valet parking sau nu, pe tot parcursul evenimentului ne asigurăm ca oaspetii tăi să fie pe mâini bune. Asistenții noștri sunt sinapsele care asigură eficacitatea echipei noastre. Întâmpină participanții, informează, ghidează, asigură primul contact al audienței cu organizația ta. De aceea noi efectuăm trainingul asistenților, cu mare atenție la detalii, pentru fiecare eveniment în parte. La cerere contractăm hostess.

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Catering


Simți aroma pătrunsă de ceva vreme în sală? E licoarea aceea care ne leagă în conversații și imagini…
Pauza noastră de cafea sau bufetul multicolor și apetisant îți ridică moralul! Noi credem că serviciul de catering este despre networking și, dacă vrei, despre a întipări brandul tău în mintea participanților cu simțurile fericite.
Selectăm preparatele în funcție de caracterul evenimentului, răspundem la orice cerință specială de meniu și angajăm cei mai responsabili furnizori, oriunde în țară.

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Concept


Prima etapă pentru un eveniment de succes este stabilirea conceptului. Noi te consiliem și pentru “punerea în scenă” a evenimentului astfel încât să fie antrenant, surprinzător, memorabil. Îți dorești un eveniment inedit? Fie că se potrivește Silent Conference, un Eveniment Secret sau o sesiune de Speed Networking, punem în lumina reflectoarelor valorile pe care vrei să le faci cunoscute.

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Decorațiuni


Parafrazându-l pe Arhimede cu a lui vorbă: ”Daţi-mi un punct de sprijin şi voi muta Pământul din loc!”, noi spunem: dă-ne un spațiu și noi vom crea atmosfera pe care ți-o dorești! Oricât de complexă ar fi decorarea, urmărim ca esteticul și funcționalul să fie aliniate conceptului. Îți prezentăm schițe de design; trebuie doar s-o alegi pe cea care îți întruchipează dorințele. Pentru tine, la tema evenimentului, furnizorii noștri din toată țara de-abia așteaptă să ne expedieze cele mai potrivite decorațiuni.

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Echipamente


Știi colegul acela doxă de tehnologie, binevoitor, cu care te împrietenești rapid ca să te ajute când ești în criză? Ei, la noi în echipă sunt clonele lui. Colaboratorii noștri sunt experți în utilitate și abili să-ți găsească exact echipamentele și dotările tehnice, de ultimă generație, de care ai nevoie. Tot ei ajută vorbitorii să se familiarizeze rapid cu utilizarea videoproiectorului, prezența în fața camerei foto și video, necesitatea mixerelor video și audio, cu monitoarele sau telecomenzile. Pentru tot echipamentul de sunet, lumini, scenă, îți asigură asistența tehnică, toată conectica și transportul, ca să te simți confortabil când le utilizezi.

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Invitații, Baza de date


Care este impulsul care îi determină pe oameni să ia parte la experiența generată de evenimentul tău? E ceva mai mult decât să-i captezi atenția… Ne implicăm cu plăcere în procesul de atragere a participanților și de canalizare a atenției lor către ceea ce te interesează. Scopul nostru este să te ajutăm cu un ROI cât mai bun. Scriem, tipărim, trimitem invitațiile – online sau offline – în numele tău și ne asigurăm că destinatarii intră în posesia lor. Invitatul nu a reacționat? Imediat! Ne ocupăm cu mare drag de confirmările de participare, facem expedieri și apeluri de follow-up, transmitem invitaților harta evenimentului. Evidențiem momentele cheie și beneficiile participării. Dăm toate lămuririle necesare, cu răbdare, mereu politicoși, cu zâmbetul pe buze (chiar dacă vorbim la telefon). Iar ție îți predăm baza de date cu informațiile atent colectate și calificate.

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Locație


Locația este scena principală a evenimentului, influențează hotărâtor experiența ce va rămâne în memoria participanților. Am organizat peste 1400 evenimente de-a lungul și de-a latul țării, în marile orașe, în sate și comune, în stațiuni turistice. Am creat experiențe frumoase într-o multitudine de spații – săli de conferințe ultrasofisticate dar și săli de clasă, săli de muzeu sau de spectacole. Am reușit să corelăm locația cu cele mai diverse grupuri și categorii de participanți. Așa că știm să selectăm locația adecvată evenimentului tău, chiar dacă alegi să se desfășoare la sediul firmei   Înainte de eveniment verificăm toate camerele rezervate și toate spațiile ce vor fi utilizate. În funcție de solicitări propunem doar locații cu rating bun, cu o anumită suprafață, clasificate, autorizate de DSVSA, ISU, Mediu s.a.

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Marketing


În cuvinte simple, te ajutăm să îți clarifici care sunt pașii de urmat – planul de marketing – care să îți genereze efectele dorite cu evenimentul pe care îl organizezi. Obiectivele, bugetul, audiența, un plan de conținut pentru social media, tactici de personalizare, planul de comunicare, indicatorii de evaluare a rezultatelor și mulți alți pași îi facem împreună. De ce e nevoie de el? Ne ține focusați pe esențial și ne amintește mereu prin ce este diferit evenimentul tău, de ce merită să fie croit în felul său unic.

Mass Media


Îți asigurăm vizibilitatea în mass media în acord cu strategia ta de comunicare, ca să atragi la eveniment participanții și partenerii pe care ți-i dorești. Redactăm și difuzăm în media online și offline comunicatele de presă pentru evenimentul tău. Producem spoturi pentru Radio și TV. Invităm jurnaliști, televiziuni, radiouri și pregătim pentru ei mapa pentru presă. Cu serviciul de monitorizare media îți întocmim dosarul de apariții în presă și îți predăm înregistrările de la TV și Radio. Amenajăm și echipăm tehnic zona presei, pentru transmiterea ”la cald” a informațiilor de la evenimentul tău. În sală ne îngrijim ca jurnaliștii să poată prelua sunetul la standarde excelente. Vrei o conferință de presă? Ne-am interesat din timp să ai la dispoziție cadrul perfect!

Materiale personalizate


Te sprijinim cu redactare, tehnoredactare, tipărire, ambalare și livrare oriunde în țară, a materialelor pentru participanți: personalizate, eficiente, elegante, creative, surprinzătoare. Afișe, blocnotesuri, manuale, caiete de lucru, fișe, formulare, chestionare de feedback, broșuri, pliante, tichete de diverse forme și culori – aproape orice fel de tipărituri, le creăm și le integrăm în conceptul evenimentului. Colaborăm cu autori – experți în diverse domenii care concep de la zero manuscrisul caietului de seminar / workshop / conferință / curs. Îți punem la dispoziție și materiale ce pot fi descărcate din pagina online a evenimentului sau predate fizic pe diverse suporturi electronice.

Moderatori, Traineri, Speakeri, Facilitatori


Sarea și piperul unui eveniment vine de la ei, cei care animă dezbaterile, pun întrebări incomode sau răspund și concretizează pentru auditoriu ceea ce este demn de reținut. Ei dau tonul evenimentului și îl fac memorabil. Invităm pentru tine acei moderatori, experți, speakeri care adaugă valoare evenimentului. Cunoaștem și celebrități pe care, de cele mai multe ori reușim să le convingem să apară la ”grand opening” dacă este cazul.Sarea și piperul unui eveniment vine de la ei, cei care animă dezbaterile, pun întrebări incomode sau răspund și concretizează pentru auditoriu ceea ce este demn de reținut. Ei dau tonul evenimentului și îl fac memorabil. Invităm pentru tine acei moderatori, experți, speakeri care adaugă valoare evenimentului. Cunoaștem și celebrități pe care, de cele mai multe ori reușim să le convingem să apară la ”grand opening” dacă este cazul.

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Promoționale


Ne întrebi dacă e posibil ca participanții la evenimentul tău să rămână și cu amintiri în format fizic? Ceva, care să fie strâns legat de experiența încântătoare pe care le-ai pregătit-o, un obiect util, simpatic, care să aibă mare legătură cu tema evenimentului? Răspunsul nostru este DA, E POSIBIL! De la cele mai simple și utile promoționale – creioane, pixuri, mape, insigne, memory stick-uri, genți și până la obiecte complexe, multifuncționale special create și personalizate. Nume, simboluri, culori, imagini – tot ceea ce evidențiază brandul tău și valorile care te animă și te disting – le transpunem și pe roll-up, bannere, spidere, alte printuri de mari dimensiuni, pereți, panouri despărțitoare, casete luminoase, stendere și deskuri, plasme și chiar video wall.

Servicii Integrate organizare evenimente corporate

Raportare


La sfârșitul fiecărui eveniment, în funcție de solicitările și obiectivele tale, primești de la noi un raport detaliat privind organizarea evenimentului. La cesta îți adăugăm un dosar complet cu documente jutificative, mostre de materiale, articole, monitorizări, documente de decont, facturi, centralizatoare, chestionare de feedback, rapoarte analitice privind audiența și orice alt element pe care îl vom fi stabilit de comun acord, astfel încât să ai o evidență completă asupra conținutului evenimentului tău. Va reprezenta documentarea pentru următorul eveniment pe care vom fi bucuroși să-l ridicăm la următorul nivel, pentru tine.

servicii integrate - rezervari Hotel

Rezervari


Ne place să avem o gamă cât mai largă de opțiuni. Totuși, prea multele posibilități pot deveni contraproductive, consumatoare de timp și frustrante în final. Apelează la noi, dacă nu mai vrei să înoți prin N pagini de politică de călătorie, să compari prețurile, să te încadrezi cu zbor + cazare + transport în buget, să-ți asumi achitarea în numele altora și să mai și obții documente justificative pentru decontare. Te ajutăm cu drag oricând ai nevoie să organizezi întâlniri cu parteneri din străinătate. Oriunde!

Secretariat


Folosește biroul nostru de asistență permanentă pe întreaga durată a evenimentului tău! Colegele noastre – secretare perfecte care îți ghicesc dorințele – îndeplinesc rapid și profesionist o mulțime de sarcini și răspund amabil și precis la toate întrebările. Ele cunosc orice fel de listă de participanți, chestionar, material de distribuit, procedură de decont, instrucțiune pentru participanți. Au pentru tine echipamente pentru printare și multiplicare, laptopuri, telefoane pentru urgențe, încărcătoare diverse, taxi la scară, mersul trenurilor, linkuri pentru orice fel de informație, ac și ață, trusă medicală, pixuri de rezervă, dezlipici și multe alte lucruri și recomandări cu care sunt gata să ajute.

Transport


Lasă în grija noastră aspectele legate de organizarea sau decontarea transportului participanților sau al invitaților. Indiferent de mărimea grupului, îți aducem la scară – în oraș, pe ulița din sat sau în vârful muntelui – autocarul, microbuzul, autovehiculul de teren sau limuzina de care ai nevoie. Înțelegem că uneori mijlocul de transport trebuie să fie reprezentativ pentru grupul sau persoanele transportate. Dacă este vorba de copii, vă garantăm că alegem mijlocul de transport și șoferul ca pentru copiii noștri. Oricare ar fi solicitarea, lucrăm cu transportatori profesioniști, cu licențe și autorizații valabile la zi, care dețin autovehicule clasificate la minimum 3 stele, într-o excelentă stare tehnică. Verificăm toate documentele și inspectăm mașinile înainte de utilizare.

Voluntariat


Ne mândrim cu echipa noastră de voluntari inimoși! Bucuria de a fi de folos se citește în zâmbetul cu care întâmpină fiecare participant. Sunt o parte importantă a echipei noastre – cei mai buni runneri – și ne ajută cu plăcere și responsabilitate. Voluntarii noștri lucrează pe baza unui contract și a fișei postului, sunt antrenați pentru fiecare eveniment în parte iar între evenimente beneficiază de sesiuni de dezvoltare personală.

Ești în criză de timp? Ai ajuns în punctul în care puzzle-ul evenimentului tău este copleșitor?
Suntem aici pentru tine!

CENTRU DE RESURSE PENTRU EVENIMENTE

▶  Experți, speakeri, moderatori, facilitatori
▶  Administrare online participanți și documente
▶  Kit documente legale
▶  Baze de date
▶  CRM
▶  Echipamente audio – video, inclusiv pentru evenimente hibrid
▶  Specialiști si regie pentru evenimente hibrid
▶  Recuzită evenimente
▶  Resurse umane și training
▶  Resurse logistice
▶  Articole promoționale, tipărituri
LeaderMark - logo

Telefon: 0744 777 050

LEADERMARK - Centru de Resurse pentru Evenimente
Copyright © 2024 - All Rights Reserved

ORGANIZARE EVENIMENTE

▶  Suntem o echipă entuziastă de organizatori de evenimente pasionați de ceea ce facem, obișnuiți să ne implicăm total în proiectul clientului nostru, devenind o parte din echipa acestuia.


×
web design by mediacodeserv