Parte din echipa ta, adaugam excelenta!

SERVICII INTEGRATE

ORGANIZARE EVENIMENTE

PACHETE COMPLETE

▸ Centru de Resurse si Evenimente

▸ Concept – Punerea in Scena

▸ Moderatori Experimentati

▸ Traineri de Top

▸ Marketing – Management

PROGRAME SI SERVICII PENTRU ORGANIZAREA EVENIMENTELOR TALE

LEADERMARK – Management & Resurse pentru Evenimente

Ai mai jos o selecție de servicii cu care putem fi alături de tine, să te sprijinim în organizarea evenimentelor tale, de la idee până la feedback-ul apreciativ final pe care îl primești de la participanți.
Poți alege să lucrezi punctual cu LEADERMARK – într-o etapă, pentru anumite servicii, pentru doar un moment din evenimentul tău. Sau ia un pachet complet de organizare.
Dacă există vreun serviciu pentru care nu ai găsit organizator până acum suntem gata să te ascultăm! De abia așteptăm să-l inventăm pentru tine!


Artiști și programe


Îl iubim pe ilustrul necunoscut care a inventat noțiunea de entertaining: așa că, orice eveniment organizat de LEADERMARK are ca prim scop ca participanții să îl experimenteze din plin! Știm și angajăm la cererea ta animatori, artiști, formații, fotografi, operatori profesioniști. Suntem ași în jocuri pentru evenimente, facem tombole cu surprize și cadouri, totul pentru distracția oaspeților tăi și a ta, pentru starea de bine sub semnul zodiei entertaining!

Catering


O pauză de cafea nu e doar despre cafea, ci despre a da ocazia participanților tăi de a aprofunda experiența din evenimentul pe care îl organizezi. Tot astfel, serviciul de catering este și despre comuniunea participanților. În acest sens, selectăm meniul în funcție de caracterul evenimentului și contractăm serviciile de catering pe măsură.

Concept


Primul pas pentru un eveniment este stabilirea conceptului, și noi te consiliem pentru “punerea în scenă” a evenimentului astfel încât să fie antrenant, surprinzător, memorabil. Propunem data și ora de începere potrivite. Scoatem din jobenul nostru cele mai bune idei, surprize și concepte, care dacă te încântă, le punem în practică astfel încât să pară că le-ai pregătit cu mare grija pentru invitați. Aducem ”în lumina reflectoarelor” produsele și serviciile tale în cel mai potrivit mod pentru a fi puse în valoare

Decorațiuni


Parafrazându-l pe Arhimede cu a lui vorbă: ”Daţi-mi un punct de sprijin şi voi muta Pământul din loc!”, noi spunem: dă-ne un spațiu și noi îl vom transforma, amenaja, decora, personaliza… de o să rămâi impresionat! Recomandăm protocolul de amenajare a sălii și de marcare a locurilor în funcție de obiectivele urmărite și rangul invitaților. Asigurăm mobilierul și decorarea sălii în concordanță cu brief-ul tău (teme, bannere, roll-up-uri, călăreți, decorațiuni de sărbătoare etc). Simplu, repede și ușor. Tu doar intri în sală la începerea evenimentului. La sfârșit organizăm debarasarea și curățenia spațiului după plecarea ultimului invitat.

Echipamente


Știi colegul ăla priceput la tehnologie, cu care te împrietenești rapid ca să te ajute prietenește când ai o mică criză? Ei, la noi în echipă e fratele lui geamăn, nu doar la fel de priceput, ci și abil să îți procure sub formă de împrumut cele mai faine echipamente și dotări tehnice, de ultimă generație. Și tot el te ajută să te familiarizezi rapid cu acestea, ca să te simți confortabil când le utilizezi. #videoproiector #pointer #ecran #laptop #sonorizare #samd

Moderatori, Traineri


Facilitatori, sarea și piperul unui eveniment vine de la ei. Asigurăm prezența moderatorilor, sau speaker-ilor, care să aducă valoare evenimentului. Cunoaștem celebrități pe care le putem invita pentru ”grand opening” dacă e cazul.

Grup țintă


Cunoaștem și utilizăm metodologii de selecție pentru a forma un grup țintă (persoane fizice sau juridice- definite ca arie geografica, domeniu de activitate etc.). Grupul țintă generat de noi poate fi cel căruia i se adresează direct un proiect, prin intermediul căruia un proiect își propune să realizeze o schimbare; membrii grupului țintă se pot regăsi printre beneficiarii proiectului.

Asistenți evenimente


Din clipa în care pășesc în spațiul pregătit de noi pentru primirea invitaților, pe ”covorul roșu”, cu valet parking sau nu, și apoi, clipă de clipă, pe tot parcursul evenimentului ne asigurăm ca oaspetii tăi să fie pe mâini bune. La cerere contractăm hostess.

Locație


Am făcut peste Y evenimente de-a lungul și de-a latul țării, în toate tipurile de spații, adaptate pentru diverse categorii de participanți. Așa că știm să selectăm locația perfecta pentru evenimentul tău, dacă alegi să nu se desfășoare la sediul firmei.

Marketing


Așa cum e simplu să numeri 1, 2, 3, tot la fel de simplu este pentru noi să îți întocmim un plan de marketing care să îți genereze participanții- clienți pe care dorești să îi ai la evenimentul pe care îl organizezi. Dă-ne de știre și numără: 1, 2, 3.

Mass Media


Redactăm și asigurăm publicarea comunicatelor de presă pentru evenimentul tău; asigurăm serviciul de presă, monito-rizarea media; asigurăm acoperirea media online și offline.

Invitații


Dacă e cazul creăm invitațiile și le trimitem în numele tău pentru a ajunge la cei pe care dorești să îi ai la eveniment. Ne ocupăm noi cu mare drag de confirmările de participare, facem apeluri de follow-up.

Promoționale


E posibil să ne întrebi dacă participanții la evenimentul tău pot rămâne și cu amintiri în format fizic? Ceva care să fie strâns legat de experiența încântătoare pe care le-ai pregătit-o, un obiect util, simpatic, care să aibă mare legătură cu tema evenimentului. Și răspunsul nostru este da, e posibil! De la cele mai simple și utile promoționale – pixuri, memory stick- și până la obiecte complexe, surprinzătoare special create și personalizate.

Rezervari


La cererea ta facem aranjamentele de cazare și alte servicii la hotel/ pensiune  pentru oaspeții tăi.

Secretariat


Este plăcerea noastră să te sprijinim cu astfel de servicii, în pregătirea evenimentului, dar și la fața locului. Transmitem toate informațiile utile celor interesați. Ne ocupăm de înscrieri cu zâmbetul pe buze și amabilitate. Ne asigurăm de respectarea strictă a instrucțiunilor tale. Actualizăm ultrarapid infomrațiile pentru invitați. Punem la dispoziție facilități de comunicare și multiplicare on-site, inclusiv consumabilele necesare.

Materiale


Pentru eveniment e posibil să ai nevoie de tipărituri specifice pentru participanți: materiale de întrunire, pliante, programe, broșuri, flyer-e și altele. Ne putem ocupa de toate acestea, le redactăm, tipărim, distribuim, să fie gata pregătite și aranjate pentru fiecare oaspete la evenimentul tău.

Transport


Lasă în grija noastră aspectele legate de transport. Aranjăm transferuri de la/ spre aeroport și alte locații.

Ești în criză de timp? Ai ajuns în punctul în care puzzle-ul evenimentului tău este copleșitor?
Suntem aici pentru tine!

CENTRU DE RESURSE PENTRU EVENIMENTE

▶  Experți, speakeri, moderatori, facilitatori
▶  Administrare online participanți și documente
▶  Kit documente legale
▶  Baze de date
▶  CRM
▶  Echipamente audio – video, inclusiv pentru evenimente hibrid
▶  Recuzită evenimente
▶  Resurse umane și training
▶  Resurse logistice
▶  Articole promoționale, tipărituri
LeaderMark - logo

Telefon: 0744 777 050

LEADERMARK - Centru de Resurse pentru Evenimente
Copyright © 2023 - All Rights Reserved

ORGANIZARE EVENIMENTE

▶  Suntem o echipă entuziastă de organizatori de evenimente pasionați de ceea ce facem, obișnuiți să ne implicăm total în proiectul clientului nostru, devenind o parte din echipa acestuia.


×
web design by mediacodeserv