SERVICII INTEGRATE

TABERE ESENSE

ORGANIZARE EVENIMENTE

Motto:

Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai
munci nici o zi din viaţa ta!

– Confucius

ORGANIZAM EVENIMENTE – ON-SITE, ON-LINE, HIBRID – ORIUNDE IN ROMANIA

LEADERMARK – Tabere ESENSE

Taberele ESENSE sunt spații distractiv – educative în care grupuri de adolescenți experimentează, în moduri
antrenante pentru vârsta lor, utilizarea în viața de zi cu zi a cunoștințelor predate la școală.


O zi de tabără include rutine sănătoase, alegeri pe care le pot face adolescenții dar și un anumit grad de autonomie, structurate astfel:

Toate activitățile taberei sunt antrenante, distractive, interactive!

TUTORII sunt persoane creative, cu formare psihopedagogică, unii au experiență de dirigenție. Sunt deschiși spre utilizarea metodelor alternative de învățare. Ei folosesc jocuri de echipă sau individuale, adaptate taberei astfel încât adolescenții experimentează cu plăcere multiple cunoștințe.

ANIMATORII sunt sinapsele taberei: printre altele, facilitează interacțiunile, îndrumă pentru respectarea programului și înregistrează punctele acumulate prin participarea la diverse activități. Ei au rol de sprijin și supervizare atât pentru adolescenți cât și pentru tutori.

Programul taberei, conținutul activităților, Gala de Premiere din ultima seară sunt elaborate de o echipă de profesori și psihologi educaționali. Grija lor este ca scopul și obiectivele fiecărei tabere să fie atinse într-un mediu pozitiv, creativ, o comunitate în care adolescenții înțeleg practic utilitatea celor învățate la școală.

Pentru confortul și siguranța adolescenților și a părinților sunt la dispoziția taberei, pe întreaga perioadă de desfășurare: 1 asistent medical, 1 psiholog educațional, 1 persoană cu antrenament pentru prim ajutor. Din grupele de învățare experiențială fac parte 15-18 adolescenți.

Pe data de 23.12.2023 vor fi comunicate celor interesați locațiile selectate pentru organizarea taberelor ESENSE în 2024. Până atunci vom finaliza procesul de verificare a condițiilor minim necesare pentru ca Taberele ESENSE să poată fi găzduite: amplasate în zone cu obiective turistice interesante, clasificate la minimum 3 stele, capacitate de cazare în camere duble și triple, cu curte și săli adecvate desfășurării activităților outdoor / indoor, cu bucătărie și restaurant proprii, cu referințe foarte bune.

Principalele beneficii pentru adolescenți pe care le urmărim
în derularea programului acestor tabere sunt:

Formular Inscriere Tabere ESENSE

Vă recomandăm să completați formularul de mai jos pentru informații suplimentare detaliate despre participarea la taberele ESENSE.  Introduceti CAPTCHA: 

  captcha

  CENTRU DE RESURSE PENTRU EVENIMENTE

  ▶  Experți, speakeri, moderatori, facilitatori
  ▶  Administrare online participanți și documente
  ▶  Kit documente legale
  ▶  Baze de date
  ▶  CRM
  ▶  Echipamente audio – video, inclusiv pentru evenimente hibrid
  ▶  Specialiști si regie pentru evenimente hibrid
  ▶  Recuzită evenimente
  ▶  Resurse umane și training
  ▶  Resurse logistice
  ▶  Articole promoționale, tipărituri
  LeaderMark - logo

  Telefon: 0744 777 050

  LEADERMARK - Centru de Resurse pentru Evenimente
  Copyright © 2024 - All Rights Reserved

  ORGANIZARE EVENIMENTE

  ▶  Suntem o echipă entuziastă de organizatori de evenimente pasionați de ceea ce facem, obișnuiți să ne implicăm total în proiectul clientului nostru, devenind o parte din echipa acestuia.


  ×
  web design by mediacodeserv