SERVICII INTEGRATE

DEZVOLTARE PROFESIONALA

ORGANIZARE EVENIMENTE

▸ Atelierele Leadmark

▸ Evenimente Corporate

▸ Cursuri / Seminarii

▸ Programe si Servicii

▸ Team Building

Termeni și condiții

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.leadermark.eu
și a serviciilor oferite de LEADERMARK – Centru de Resurse pentru Evenimente


1. Precizări Cadru

1.1. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare, deoarce vizitând și/sau utilizând site-ul LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

1.2. Vă vom notifica cu orice schimbare intervenită în Condițiile de utilizare prin afișarea pe siteul web. Modificările astfel făcute sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe site-ul web, în secțiunea Termeni și Condiții.

1.3. Utilizarea de către dvs. a produselor, aplicățiilor, serviciilor, aplicațiilor software și website-urilor LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente (denumite în acest document în mod colectiv „Serviciile” și excluzând orice servicii care vă sunt furnizate printr-un contract scris separat) este guvernată de termenii prezentului document.

1.4. Cu excepția unor înțelegeri contrare încheiate în scris cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, contractul dvs. cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente va include întotdeauna, cel puțîn Termenii și Condițiile prevăzute în acest document. Acestea sunt denumite în continuare „Termeni și Condiții”.

1.5. „LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente” este o companie înregistrată la registrul Comerțului din România, conform legislației în vigoare. Acest site și serviciile oferite (cu excepția siturilor partenerilor spre care există legături) este proprietatea LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente și este controlat exclusiv de LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, persoană juridică română cu sediul în România. Orice dispută legată de accesarea și utilizarea acestui site se supune legislației române și întră exclusiv în jurisdicția tribunalelor de pe teritoriul României.

1.6. „Parteneri”: furnizori, distribuitori interni și externi de produse și servicii ce fac obiectul ofertei LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, clienți, alte organizații partenere.

2. Accesararea atelierelor: înscrieri și plăti

2.1. Utilizatourul va putea alege ateliere la care să se participe, utilizând interfața siteului www.leadermark.eu

2.2. Utilizatorul poate accesa orice curs, din oferta disponibilă, în limita locurilor disponibile și a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare atelier în parte!

2.3. Pentru efectuarea unei înscrieri valide pentru un curs, utilizatorul va trebui să furnizeze anumite date personale pe care trebuie să le completeze în câmpurile dedicate din secțiunea „Formular de înscriere la Evenimente LEADERMARK”. În cazul în care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea și de a nu rezervă locul la curs.

2.4. În urmă inscrieii, LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente expediază utilizatorului o factură proforma (care servește totodată și drept confirmare a rezervarii locului la curs). Această va fi expediată utilizatorului pe adresa de e-mail completată de către acesta în secțiunea „Date de facturare” a formularului on-line de înscriere!

2.5. Factură proforma se generează automat, astfel că LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente își rezervă dreptul necondiționat, de a anula factură proforma și de a oferi explicații utilizatorului la cererea acestuia!

2.6. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente nu garantează că factură proforma va ajunge întodeauna la destinar. Cauzele pot fi legate de erori neintenționate ale LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, sau ale serverelor folosite! În cazul în care utilizatorul realizează înscrierea și nu primește factură proforma la adresa de e-mail furnizată, acesta este rugat să înștiințeze LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente pe adresa de e-mail ateliere@leadermark.eu

2.7. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente face tot posibilul să afișeze informații clare privind desfășurarea atelierului! Dacă acestea nu sunt înțelese de către utilizator, sau acestuia i se par neclare, utilizatorul este rugat să contacteze LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente pentru clarificări!

2.8. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente are dreptul de a modifică fără vreo notificare prealabilă dată de desfășurare a atelierului, instructorul precum și locația de desfășurare!
În cazul modificării datei și dacă utilizatorul a achitat deja taxa de participare, acesta poate solicită restituirea taxei sau reprogramarea pentru un curs la o dată ulterioară! Taxa de participare nu se restituie în cazul în care se schimbă locația de desfășurare sau instructorul care susține cursul.

2.9. Utilizatorul are obligația să rețină data la care are loc atelierul la care s-a înscris, condițiile de acces la examen, programul de desfășurare precum și locați1. De asemenea, Utilizatorul are obligația să urmărească site-ul www.leadermark.eu pentru a se păstra la curent cu eventualele modificări.

2.10. În cazul în care Utilizatorul se înscrie la un atelier, acesta are obligația de a achita taxa de participare în termenul menționat pe site pe pagină cursului selectat sau în cazul în care în pagină respectivă nu este menționat nici un termen, într-un termen maximal de 7 zile de la emiterea facturii proforme dar nu mai târziu de dată începerii cursului. Neachitarea integrală a facturii proforme până la aceaste termene limita atrage după sine renunțarea de a participa la atelier!

2.11. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente practică următoarele discounturi:

de client vechi (reducere de 15% din prețul cursului/rilor achizitionate per înscriere),

de abonat (reducere 6% din prețul cursului/rilor achizitionate per înscriere),

între 2 și 4 persoane (reducere de 5% din prețul toatal al achiziției pentru grupuri între 2 și 4 persoane),

de mai mult 5 persoane (reducere de 8% din prețul total al achiziției pentru grupuri cu mai mult de 5 persoane),

între 2 și 4 ateliere (reducere de 5% din prețul toatal al achiziției pentru între 2 și 4 ateliere) și

de mai mult 5 ateliere (reducere de 8% din prețul total al achiziției pentru mai mult de 5 ateliere per achiziție). Discounturile se aplica automat achizitiei în funcție de condițiile menționate secvențial raportate la pretul total al achiziției.

2.12. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente poate practică un sistem de reduceri pentru înscrierea timpurie. Aceste reduceri sunt valide numai în condițiile achitării taxei în termenul menționat pe site în pagină cursului și se pot cumula cu discount-ul de volum sau cu cel pentru clienți vechi dar numai dacă valoarea serviciului ce urmează să fie supus acestor două discounturi este mai mare sau egală cu 400 de lei.

2.13. Plata taxei de participare la atelier, reprezintă confirmarea utilizatorului că dorește participarea la atelier și totodată, faptul că utilizatorul a luat la cunoștință termenii și condițiile precum și ce anume include taxa de participare conform informațiilor afișate la fiecare curs în parte!

2.14. Dacă utilizatorul achita taxa de participare (integral sau parțial) și ulterior, din orice fel de considerente, nu mai dorește sau nu mai poate să participe, acesta poate solicită și primi returnarea sumelor achitate în următoarele ponderi și condiții:

  • rambursare integrală, dacă renunțarea este comunicată în scris către LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente cu cel puțîn 30 de zile înainte de dată începerii cursului
  • rambursarea a 50% din sumele achitate, dacă renunțarea este comunicată în scris către LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente cu cel puțîn 7 zile înainte de dată începerii cursului


2.15. În cazul în care utilizatorul achita (integral sau parțial) taxa de participare și nu anunță în scris, cu cel puțîn 7 zile înainte de dată începerii cursului intenția să de a nu mai participa, LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente are dreptul de a nu restitui sumele încasate și de a nu permite reprogramarea cursului pentru o altă dată.

2.16. Utilizatorul va avea întotdeauna dreptul de a delega o altă persoană pentru a participa la curs, fără să achite vreo taxa suplimentară și cu singură condiție de a anunță în scris LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente cu cel puțîn 24 de ore înainte de dată de începere a cursului.

3. Informații personale și confidențialitate

3.1. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente respectă dreptul la intimitatea informațiilor personale și va folosi informațiile colectate de site-ul www.leadermark.eu  doar în scopurile declarate.

3.2. Politică de confidențialitate reprezintă modalitatea în care utilizăm datele personale primite de la dumneavoastră atunci când vizitați siteul LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente.

3.3. Că urmare a utilizării de către dumneavoastră a siteului, LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente poate obține diverse informații personale despre dumneavoastră (nume, prenume, telefon fix și/sau mobil etc.) atunci când solicități informații despre unul dintre cursurile organizate de noi, atunci când ne trimiteți un mesaj sau când va exprimați opinia față de serviciile oferite de compania noastră noastră.

3.4. Informația privind datele dvs. personale va fi prelucrată de către LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente în conformitate cu prevederile Legilor nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, putând fi folosită în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor companiei, cum ar fi:

oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră;

soluționarea întrebărilor, solicitărilor, propunerilor și sugestiilor dumneavoastră;

procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;

emiterea documentelor de facturare;

realizarea marketingului produselor și serviciilor LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, realizarea studiilor de piață și de produs;

contactarea dumneavoastră prin telefon, poștă, email, fax, mesaje text,etc., în legătură cu oferte de produse și servicii ale LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente;

alocarea sau oferirea unor eventuale discounturi sau beneficii.

4. Proprietatea intelectuală

4.1. Conținutul acestui site, sub toate aspectele, este proprietatea LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente sau a partenerilor săi, iar informațiile respective pot fi sub incidența legilor interne sau internaționale de protecție a proprietății intelectuale.

4.2. Confirmați și acceptați faptul că LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente (sau licentiatorii LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente) dețîn(e) toate drepturile, titlurile sau interesele legale în legătură cu Serviciile, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală care se regăsesc în Servicii (fie dacă aceste drepturi sunt înregistrate sau nu și se găsesc oriunde în lume). Confirmați de asemenea că Serviciile pot conține informații care sunt considerate confidențiale de LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente și că nu veți dezvălui aceste informații fără consimțământul prealabil în scris din partea LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente.

4.3. Cu excepția unor înțelegeri contrare încheiate în scris cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, nici o prevedere din Termeni și Condiții nu va acordă dreptul de a utiliza vreuna dintre denumirile comerciale, mărcile comerciale, mărcile de serviciu, siglele, denumirile de domeniu și orice alte însemne distinctive ale brand-ului.

4.4. Dacă vi s-a acordat un drept explicit de utilizare a unuia dintre aceste însemne distinctive ale brand-ului în cadrul unui contract scris separat cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, atunci acceptați faptul că utilizarea de către dvs. a acestor însemne se va face în conformitate cu contractul respectiv, prevederile aplicabile din Termeni,și regulile LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente de utilizare a însemnelor de brand, cu actualizările ocazionale

4.5. Cu excepția cazului în care ați fost autorizat expres în scris de LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, acceptați faptul că prin utilizarea Serviciilor, nu veți utiliza nici o marca comercială, nici o marca de serviciu, nici o denumire de comerț, nici o sigla a unei societăți sau organizații într-un mod care poate crea sau creează în mod deliberat confuzie în privința proprietarului sau utilizatorului autorizat al mărcilor, denumirilor sau siglelor respective.

4.6. Nu aveți voie (și nici nu puteți să permiteți nimănui altcuiva) să copiați, să modificați, să creați derivații, să efectuați activități de reverse engineering, să decompilati sau să încercați în orice alt mod să extrageți codul sursă al siteul LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente! Aplicației Software sau o parte din această, cu excepția cazului în care vi se permite sau vi se solicită acest lucru prin lege, sau cu excepția cazului în care LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente v-a instruit în mod specific să faceți acest lucru, în scris.

5. Securitate

5.1. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente încearcă să mențînă securitatea informațiilor incluse pe acest site, dar nu poate garanta că informația pe care Vizitatorul/Utilizatorul o primește sau o trimite prin intermediul acestui site va fi permanent în siguranță.

5.2. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente nu poate controla și nu oferă nici un fel de garanțîi privind securitatea sau conținutul informațiilor incluse pe acest site și nu își asumă responsabilitatea pentru nici un fel de pierdere, oricare ar fi natură acesteia (materială sau financiară).

5.3. Toate materialele incluse pe acest site sunt proprietatea LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, utilizatorii sunt obligăți să nu: modifice, distribuie, transmită, afișeze, publice, reproducă, acorde licențe, creeze produse derivate, transfere sau vîndă orice fel de informațîi sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web;să nu desfășoare (și să nu permită) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul „Denial of Service”. Siteul LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente poate conține linkuri către alte siteuri. Condițiile de utilizare precum și Politică de confidențialitate nu se aplică acestor siteuri. Asigurați-va că ați citit condițiile de utilizare și politică de confidențialitate care guvernează aceste siteuri

5.4. Sunteți de acord și confirmați faptul că sunteți responsabil să păstrați confidențialitatea parolelor asociate conturilor pe care le utilizați pentru accesarea Serviciilor.

6. Legături către alte site-uri

6.1. Acest site poate conține linkuri către alte situri ale LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente sau ale partenerilor săi.

6.2. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente nu răspunde pentru politică de utilizare a acestor situri, prezența declarație referindu-se numai la Termenii și condițiile de utilizare a site-ul www.leadermark.eu

7. Utilizarea sitului www.leadermark.eu

7.1. Orice vizitator/utilizator al acestui site poate vizită, copia, tipări ori distribui informațîi și documente publicate de LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente prin intermediul acestui site, cu condiția să fie pentru uz personal; să nu facă obiectul unei activități comerciale, să fie pentru scopuri informative, să menționeze obigatoriu sursă LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente (www.leadermark.eu), indiferent de modul de utilizare.

7.2. Vizitatorul/Utilizatorul înțelege și este de acord să folosească situl www.leadermark.eu numai în scopuri legale. Vizitatorul/Utilizatorul se obligă să folosească acest site fără a modifică, copia, distribui, transmite, publică, acordă licențe, crea produse derivate, transferă sau vinde orice fel de informație, produse sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site. Vizitatorul/Utilizatorul se obligă de asemenea să nu folosească și să nu permită vreunui terț să folosească acest site pentru a primi sau transmite material care contravine oricărei legi sau dispozițîi legale în vigoare, de natură obscenă, amenințător, agresiv, defăimător.

7.3. Pentru a avea acces la anumite Servicii, vi se poate solicită să furnizați informațîi despre dvs. (cum ar fi date de identificare sau detalii de contact) în cadrul procesului de înregistrare pentru un Serviciu, sau pentru continuarea utilizării Serviciului de către dvs. Sunteți de acord că toate informațiile de înregistrare pe care le furnizați companiei LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente vor fi întotdeauna adevărate, corecte și de actualitate.

7.4. Sunteți de acord să nu accesați (sau să nu încercați să accesați) nici unul dintre Servicii prin alte mijloace decât interfață oferită de LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, cu excepția cazului în care vi s-a permis în mod specific să faceți acest lucru în cadrul unui contract separat cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente.

7.5. Sunteți de acord să nu întreprindeți nici o activitate care interferează cu Serviciile sau le afectează (sau serverele și rețelele care sunt conectate la Servicii).

7.6. Cu excepția cazului în care vi se permite expres acest lucru în cadrul unui contract separat cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, sunteți de acord să nu reproduceti, să nu duplicati, să nu copiați, să nu vindeți, să nu comercializați sau să nu revindeti Serviciile oferite în nici un scop.

7.7. Sunteți de acord că sunteți singurul responsabil (iar LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente nu are nici o responsabilitate față de dvs. sau față de terți) pentru orice încălcare a obligățiilor dvs. prevăzute în Termeni și Condițîi și pentru orice consecințe (inclusiv orice pierderi sau prejudicii pe care le poate suferi LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente) care pot apărea în urmă unei asemenea încălcări.

8.1. Dacă doriți încetarea contractului încheiat cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, puteți face acest lucru prin (a) trimiterea în orice moment a unei notificări către LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente și (b) închiderea conturilor dvs. pentru Serviciile pe care le utilizați, în cazul în care LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente v-a acordat această opțiune. Notificarea din partea dvs. trebuie trimisă pe adresa office (at) leadermark.eu

8.2. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente poate rezilia oricând acest contract legal dacă:

8.2.1. ați încălcat una din prevederile acestor Termeni (sau ați acționat într-o manieră care arată clar că nu intenționați, sau nu sunteți capabil să respectați prevederile Termenilor); sau

8. 2.2. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente este solicitat prin lege să facă acest lucru (de exemplu, dacă furnizarea de Servicii către dvs. este sau devine ilegală); sau

8. 2.3. partenerul împreună cu care LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente v-a oferit Serviciile și-a încetat relația cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente sau a încetat să furnizeze Serviciile către dvs.; sau

8. 2.4. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente decide să nu mai furnizeze Servicii către utilizatori în țară în care aceștia sunt rezidenți sau în care utilizează serviciul; sau

8. 2.4. În opinia LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, furnizarea de Servicii către dvs. de LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, nu mai este viabilă din punct de vedere comercial.

8.2.5 Nici o prevedere din acești Termeni nu va afecta drepturile legale la care sunteți îndreptățit oricum în calitate de consumator și pe care nu le puteți modifică sau la care nu puteți renunta conform contractului.

8.3. Sub rezervă generală de la alineatul de mai sus, LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, nu va fi răspunzătoare față de dvs. pentru:

8.3.1. nici o pierdere indirectă sau pe cale de consecință pe care o puteți suferi. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent dacă sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputația firmei, sau orice pierdere de date suferită de dvs.;

8.3.2 orice pierdere sau prejudiciu suportat de dvs. că urmare a:
(i) încrederii acordate de dvs. cu privire la caracterul complet, acuratețea sau existența unui anunț publicitar, sau că rezultat al unei relațîi sau tranzacțîi dintre dvs. și o agenție de publicitate sau sponsor al cărei/cărui anunț apare în cadrul Serviciilor;
(îi) unor modificări pe care LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente le-ar putea aduce Serviciilor, fără întreruperea temporară sau permanentă a furnizării Serviciilor (sau a unor opțiuni din cadrul Serviciilor);
(iii) ștergerii, coruperii, unei erori de stocare a Conținutului și a altor date de comunicație păstrate sau transmise de sau prin intermediul utilizării Serviciilor;
(iii) nerespectării obligăției dvs. de a furniza informațîi corecte în cont;
(iv) nerespectării obligăției dvs. de a păstra confidențialitatea și de a asigura securitatea parolei sau a datelor din cont;

8.3.3. Limitările asupra răspunderii LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente față de dvs. se aplică chiar dacă LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente a fost înștiințat sau nu, ori ar fi trebuit să aibă cunoștință de posibilitatea apariției unor astfel de pierderi.

8.3.4 Politică LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente este de a răspunde notificărilor despre orice presupusă încălcare a drepturilor de autor în conformitate cu legislația internațională aplicabilă privind drepturile de proprietate intelectuală și de a închide conturile persoanelor care încalcă în mod repetat aceste drepturi.

9. Anunțuri

9.1. Manieră, modul sau cantitatea de anunțuri publicitare pe care LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente le afișează în cadrul Serviciilor fac subiectul unor modificări, fără a avea obligăția de a va trimite o înștiințare în acest sens.

9.2. în schimbul faptului că LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente va acordă acces la Servicii și dreptul de a le utiliza, dvs. acceptăți că LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente să posteze aceste anunțuri în cadrul Serviciilor și în newsletterul primit de la LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente

10. Precizări Finale

10.1. Ați luat cunoștință și acceptăți faptul că dacă utilizați Serviciile după dată la care s-au schimbat Termenii și Condițiile Universali sau Termenii Suplimentari, LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente va consideră utilizarea în continuare a Serviciilor de către dvs. că o acceptare a Termenilor și Condițiilor.

10.2. Termenii și Condițiile reprezintă întregul acord juridic dintre dvs. și LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciilor (însă cu excepția serviciilor pe care LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente vi le oferă în cadrul unui contract scris separat), și înlocuiește complet orice aranjamente anterioare dintre dvs. și LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente în privința Serviciilor.

10.3 Sunteți de acord că LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente va poate transmite înștiințări, inclusiv cele privind modificările aduse Termenilor, prin email, poștă, sau postări în cadrul Serviciilor.

10.4 Sunteți de acord că, dacă LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente nu exercită sau nu pune în aplicare un drept legal sau o compensație legală cuprins(a) în acești Termeni (sau de care beneficiază LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente conform oricărei legislațîi aplicabile), acest lucru să nu fie considerat că o renunțare formală la drepturile LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente și că drepturile sau compensațiile respective vor fi în continuare la dispoziția LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente.

10.5. Dacă orice instanța, cu jurisdicție de a lua hotărâri în acest caz, se pronunță în sensul că una dintre prevederile acestor Termeni este nelegală, atunci prevederea respectivă va fi eliminată din cadrul Termenilor, fără a aduce atingere celorlalte prevederi ale Termenilor. Restul prevederilor din Termeni vor rămâne în vigoare și vor produce efecte în continuare.

10.6. Termenii și relația dvs. cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente prevăzută în acești Termeni, vor fi guvernate de legislația română. Dvs. și LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente sunteți de acord să va supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești din România pentru soluționarea oricărei dispute juridice care poate apărea din acești Termeni. Cu toate acestea, sunteți de acord că LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente să aibă dreptul de a solicită remedii bazate pe injonctiuni (sau o formă echivalentă a unui demers juridic urgent) în orice jurisdicție.

11. Acceptarea Termenilor

11.1. Prin utilizarea efectivă a Serviciilor se consideră că ați citit, înțeles și acceptat prezenții Termeni și Condițîi. Totodată, confirmați și acceptăți faptul că LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente va consideră utilizarea de către dvs. a Serviciilor că o acceptare a Termenilor începând cu momentul respectiv.

11.2. Nu puteți utiliza Serviciile și nu puteți acceptă Termenii dacă nu aveți vârstă legal aceptabila pentru încheierea unui contract cu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, sau sunteți o persoană căreia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislației din România.

11.3. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente se înnoiește în mod constant pentru a putea oferi cele mai bune servicii utilizatorilor săi. Confirmați și acceptăți faptul că formă și natură Serviciilor pe care vi le oferă LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente se poate schimbă din când în când fără nici o notificare prealabilă.

11.4. De asemenea, confirmați și acceptăți că în cadrul acestui proces de înnoire LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente poate întrerupe (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a unor opțiuni din cadrul Serviciilor) către dvs. sau în general către utilizatori la liberă alegere a LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, fără nici o înștiințare prealabilă. Puteți înceta oricând utilizarea Serviciilor cu respectarea prevederilor prezentului.

11.5. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente poate modifică, revizui, îmbunătăți sau întrerupe furnizarea de informațîi, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din documentele incluse pe acest site, fără a informa în prealabil în acest sens. LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente își rezervă dreptul de a modifică – adaugă, șterge, completă, actualiza – în totalitate sau parțial acești Termeni și condițîi fără un anunț prealabil. Aceste modificări întră în vigoare în momentul în care sunt publicate pe site-ul www.leadermark.eu și se consideră a fi acceptate de Vizitator/Utilizator prin folosirea în continuare a acestui site.â

12. Forță majoră

Forță majoră exonerează LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente de răspunderea pentru nerespectarea acestor Termeni și condițîi și pentru orice alte responsabilități pe care LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente le-ar putea avea prin publicarea acestui site. Prin forță majoră se înțelege orice cauza din afară controlului LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente, și include, fără a se limita însă la: evenimente fortuite, condițîi meteorologice nefavorabile, acțiunea sau inacțiunea guvernului, a altor companii sau autorități competențe de care LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente nu este responsabilă

13. Plăti online

13.1. Participarea la curs poate fi achitată și online doar folosind un card bancar. Că urmarea a plățîi, veți fi contactat de echipa LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente pentru confirmarea participării.

13.2. Participările achitate online nu pot fi schimbate și nici contravaloarea acestora nu poate fi returnată.

13.3 Prețurile afișate includ TVA sau sunt scutite de TVA

13.4 Ne rezervăm dreptul de a refuză plata online a participării la cursurile și programele LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente. Contact Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor www.anp3.gov.ro. Info Consumator: 0800.080.999

13.5. Pentru orce problema de natură tehnică puteți contacta Credit Europe Bank la net@crediteurope.roleadermark.eu LEADERMARK – Centru de Resurse și Evenimente

CENTRU DE RESURSE PENTRU EVENIMENTE

▶  Experți, speakeri, moderatori, facilitatori
▶  Administrare online participanți și documente
▶  Kit documente legale
▶  Baze de date
▶  CRM
▶  Echipamente audio – video, inclusiv pentru evenimente hibrid
▶  Specialiști si regie pentru evenimente hibrid
▶  Recuzită evenimente
▶  Resurse umane și training
▶  Resurse logistice
▶  Articole promoționale, tipărituri
LeaderMark - logo

Telefon: 0744 777 050

LEADERMARK - Centru de Resurse pentru Evenimente
Copyright © 2024 - All Rights Reserved

ORGANIZARE EVENIMENTE

▶  Suntem o echipă entuziastă de organizatori de evenimente pasionați de ceea ce facem, obișnuiți să ne implicăm total în proiectul clientului nostru, devenind o parte din echipa acestuia.


×
web design by mediacodeserv